The only Boss I listen to



Mellan 8.00 och 10.40 imorse stod jag utanför Globens Skyview-kassa tillsammans med Josefine. Det var dock inte någon Skyview-biljett vi skulle köpa, utan biljetter till Bruce Springsteen! Fick könummer och vi funderade på att gå in och värma oss och köpa kaffe eller något, men vi vågade inte riskera platserna. Hahah. Istället spenderade vi de följande två timmarna med att boxa på varandra och hoppa jämfota i ett misslyckat försök till att hålla värmen. Vi var verkligen helt hysteriska, över minsta lilla. Vi lär ha roat ganska många, haha. Tror att personerna runt om oss i kön fick sig ett par skratt iaf.

Själva kön gick förbannat segt och jag fick lite panik när biljetterna tog slut strax innan det var vår tur också, heheh. Men det tog inte lång tid innan dom skrek ut att han ska ha en extra-spelning dagen efter - och då jävlar blev humöret genast mycket bättre igen. 

Efter nästan tre timmars köande var biljetterna i våra händer och nu är det bara att tagga till och peppa med Brucan i hörselgångarna i 241 dagar (ja, jag räknande. Nörd-varning?)!
r o c k z
2011-12-01 @ 20:48:46
URL: http://rockzie.blogg.se/

Sv: tack! :D




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: