Melbourne by night

Åkte återigen in till Melbourne City igår. Gick återigen vilse och blev återigen fascinerade över stadens grymma arkitektur, haha.. Anledningen till att vi åkte till stan igår var för att några svenskar hade styrt ihop en träff på du NORD,  en nordisk bar mitt i centrala Melbourne. Träffade inte på allt för många svenskar där just igår dock, men supermysigt ställe om inte annat. Finns ju sämre sätt att spendera tisdagskvällar på liksom!
 
Begav oss därifrån strax innan klockan 22 men när vi väl kom till stationen visade det sig att sista tåget gått kl 21. Hade precis missat ena bussen dessutom, men istället för att vänta på nästa buss i nästan en timme fick vi komma hem till Maddes kompis Otto och sova på hans soffa. Hur schysst som helst - och lägenheten/huset han bor i är hur schysst som helst den också! En uteterrass, pool och gym i huset. Alltså lyx!! Åkte upp till terrassen, trettio våningar upp (finns det ens så höga bostadshus i Stockholm?), utsikten därifrån var helt
a-m-a-z-i-n-g. Titta bara ↓
Melbourne by night
 
Bilderna är väl egentligen ingenting att hurra över, men utan tillgång till stativ blir det som det blir. Man fattar ju grejen i alla fall. Sjuk utsikt alltså.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: