Rock or bust?

Senaste nytt i hårdrocksvärlden; AC/DC släppte igår en låt från sitt kommande album (Rock Or Bust) - Play Ball. Tar väl ungefär 0.0003 sekunder innan man kan identifiera vilket band som gör låten, hah... Skulle kunna vara en låt från vilket AC/DC-album som helst. Mycket bra med andra ord! Tidlös musik är alltså vad dessa australienska gamla gubbarna levererar än idag.
 
Har ju cirkulerat en del rykten om detta band ett tag nu, både positiva och negativa. Och nu är båda bekräftade. Det kommer snart en ny platta och en världsturné blir också av, men utan Malcolm Young som är diagnoserad med demens. Usch... AC/DC utan en av bröderna Young? Längtar tills albumet släpps i vilket fall som helst. Längtar ännu mer till världsturnén (som jag såklaaaart hoppas startar här i Australien medans jag befinner mig på denna sida av jordklotet!!)
Tog en promenad förbi "gränden-med-Australiens-bästa-namn" - alltså AC/DC Lane, som firade tio år i helgen. Har nu fått en uppdaterad gatuskylt med snedstreck i namnet och tillhörande blixt. Vrålsnyggt!!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: